Karadeniz Pidesi Pidenin Özüdür. Karadeniz pidesi Doğu Karadeniz'imizin engin köy ve yaylalarında dede ve ninelerimizin, yörenin doğal ürünlerini kullanarak geliştirdikleri bir yiyecektir. Biz torunlar olarak dedemizin babamıza, babamızdan da bize geçen bu geleneği günümüz şartlarına uygun olarak geliştirdik. Yöremizin ürünlerine bağlı kalmak koşulunu ön planda tuttuk ve 1979 yılında bu geleneği Beyoğlu'na taşıdık. Böylece ilk Karadeniz Pidesi'ni İstanbul halkına tanıttık. Balık Pazarı'nda 4 masa ve 17 sandalye ile serüvenimize başladık. Günümüzde, İstanbul halkının yoğun ilgisi sayesinde 150 sandalyelik giriş salonu, aile salonu ve teras salonu olmak üzere 3 kat ve bir bahçe ile nezih bir ortam yarattık. (Bakınız: resimler) Müşterilerimize sunduğumuz ürünler ana yemek, çorba, tavuk, döner, pide ve tatlıdır. (Bakınız: menü) Tamamen hijyenik ortamda üretilen ürünlerimiz Beyaz Zambak Sertifikası almaya hak kazanmıştır. Müşterilerin isteğine göre açık, kapalı veya pizza şeklinde pideler hazırlanabilmektedir. Klimalı olan salonlarımızda geleneği hiç bozmadan ve kullandığımız malzemeleri Doğu Karadeniz'den tedarik ederek müşterilerimize keyifli ve lezzetli bir deneyim yaşatmaktayız. Tecrübeli elemanlarımızla müşterilerimize 250 kişilik kapasitemizle hizmet vermeye devam etmekteyiz.